Medesy műszerek kiárusítása slider kép
Medesy műszerek kiárusítása
Kedvezmények slider kép
Kedvezmények

Bruttó 100.000.- Ft feletti vásárlás esetén 5% kedvezményt biztosítunk az összes termékre.

Üdvözöljük honlapunkon slider kép
Üdvözöljük honlapunkon

Tisztelt Partnerünk, leendő Partnerünk!

Üdvözöljük megújult webshopunkban! A rendelés gyors, egyszerű és biztonságos, csak néhány lépésből áll. Először is válassza ki a megvásárolni kívánt terméket, majd a folytatáshoz kattintson a zöld színű, "Kosárba" gombra. Fontos tudnia, hogy megrendelését csak a folyamat legvégén rögzítjük, így azt bármikor módosíthatja vagy akár meg is szakíthatja. A feltüntetett árak bruttó árak.

Curasept PERIO és IMPLANT slider kép
Curasept PERIO és IMPLANT

CURASEPT Perio

A Curasept ADS Perio szájöblögető gingivitisben és parodontitisben szenvedő páciensek számára javasolt. A 0,12% klórhexidin-diglükonát, PVP-VA-val és hialuronsavval kombinálva hatékonynak bizonyult mind a konzervatív, mind a sebészeti terápiát igénylő kezelések során. A Curasept ADS Perio gingivitis, parodontitis és szöveti trauma esetén hosszantartó védőréteget képez, segít csökkenteni a műtéti beavatkozás után jelentkező fájdalmat, és gátolja a plakk-képződést. A közepes koncentrációjú CHX csökkenti a mellékhatások előfordulását, mint például a duzzanatokat vagy szöveteróziót.

 

 

CURASEPT Implant

HA, PVP-VA, 0,20% CHX-diglükonát, ADS, alkoholmentes, 200ml

Műtéti beavatkozások utáni kémiai plakk-kontroll megvalósítására javasolt, különösen implantátumok behelyezése előtt és után, csontpótlás és csont-regeneráció során csakúgy, mint egyéb sebészi, parodontális- és implantátum körüli beavatkozások kiegészítésére.

Előnyök:

 •  a HA támogatja a regenerációt
 •  a PVP-VA védőréteget képez a nyálkahártyán, az ínyen és a fogakon
 •  nagy dózisú CHX
 •  magas együttműködési hajlandóság a páciensek részéről
 •  alkoholmentes

 

Akciós termékeink

denta pre loader
 • 9%
  GC Equia Fil kapszula

  Az EQUIA egy kivételes helyreállító rendszer, mely egyesíti az üvegrészecskék egy új generációját (EQUIA Fil) egy magas töltöttségű rezin védőlakkal (EQUIA Coat). Az EQUIA a gyors és egyszerű kezelhetőséget tökéletes fizikai tulajdonságokkal és egyedülálló esztétikummal kombinálja.

  Mivel jó nedvességtűrő képességgel rendelkezik, alkalmazásakor szinte egyáltalán nem jelentkezik zsugorodási stressz, valamint még nem jelentettek posztoperatív érzékenységet a használatát követően, így az EQUIA lehetővé teszi a problémamentes egyben történő behelyezést a nagy kavitásokba – felesleges időpazarlás és komplikált ragasztási és savazási eljárások nélkül.

  Az EQUIA a következő területeken alkalmazható: nagy rágónyomású I. osztályú, kisebb méretű II. és V. osztályú kavitások, valamint tejfogak helyreállítására, gyökér káriesz, vagy régebbi tömések javítására, valamint csonkfelépítésre.

  Gyors

  • rövidebb kötési idő
  • nincs szükség kofferdámra
  • nincs szükség összetett finírozásra vagy polírozásra

  Esztétikus

  • a természetes optikai tulajdonságok tökéletes alternatív poszterior helyreállító anyaggá teszik

  Egyedülálló

  • Az EQUIA Coat alkalmazása következtében exponenciálisan javulnak a hosszú távú, törésálló helyreállítások fizikai tulajdonságai
  • védelmet nyújt az érzékenység, mikroszivárgás és elszíneződés ellen

  Intelligens

  • különleges előállítási folyamat eredményeképpen univerzális poszterior kompozit anyagokéhoz hasonló erő
  • a nagy fluoridleadás segít megelőzni a másodlagos kárieszek kialakulását

  EQUIA helyreállítások – 3 perc 25 másodperc alatt!
   

 • 9%
  Equia Coat: 4ml Coat + 20 applikátor
 • 9%
  Equia Fil: bármely szín; 50 kapszula
 • 9%
  Fuji Plus készlet

  Fuji Plus készlet:

  15g por

  7ml folyadék

  6,5ml kondícionáló

 • 9%
  Fuji Plus kapszula

  FUJI PLUS kapszula

  50db/doboz

   

   

 • 9%
  GC Gradia Flo
  • Megfelelő folyékonyságának köszönhetően ideálisan alkalmazható linerként kompozit helyreállítások alatt.
  • Fénykezelhető és radiopak, mely megkönnyíti a diagnózist

   

  2 x 1,5gr (0,8ml) fecskendő, 4 db adagoló kanül (fém), 2 db fényvédő sapka

 • 9%
  GC Gradia LoFlo

  Fényrekötő, folyékony hibrid kompozit
  Kedvező fizikai tulajdonságainak köszönhetően könnyen, egyszerűen alkalmazható
  kompozit helyreállítások esetén.
  Ideális konzisztenciája révén problémamentesen, és precízen adagolható.

   

  2 x 1,3gr (0,8ml) fecskendő, 4 db adagoló kanül (fém), 2 db fényvédő sapka

 • 9%
  GC Gradia Direct utántöltő

  2,7ml/ 4g

   

  GC Gradia Direct helyreállító anyag egymagában képes minden rendelőben felmerülő esztétikai igényt kielégíteni. Akár egyszínes, akár egyéni rétegezési eljárást alkalmaz, a GC Gradia Direct gyorsan és könnyedén teszi lehetővé a kimagaslóan természetes megjelenésű és tartós helyreállítások készítését. Egyetlen színárnyalat használatával is kiváló eredmény érhető el, mivel a színek tökéletesen illeszkednek a környező fogak színvilágához. A színárnyalatok kombinálása művészi megjelenést tesz lehetővé, anterior fogak esetén maximum 3, poszterior fogak esetén maximum 2 színárnyalat használatával.

   

  Mikrotöltésű rezin hibrid kompozit, mely minden igényt kielégít. Standard, Outside Special és Inside Special színeket tartalmaz, melyekkel láthatatlan helyreállítások készíthetőek. A munkaidő hosszabb, mivel az anyag kevésbé érzékeny az operációs lámpa fényére. Jól kiegyensúlyozott viszkozitásának köszönhetően kiválóan alkalmazható.

   

  A Gradia Direct Anterior anyagok kiváló esztétikumúak, sima felszínt biztosítanak, tökéletesen alkalmazkodnak a fog természetes színéhez.

   

  A Gradia Direct Poszterior anyagok kiváló fizikai tulajdonságúak, magas törési szilárdságukkal ellenállnak az okkluzális terhelésnek, valamint röntgenárnyékot adnak a könnyebb felismerhetőség érdekében.

 • 9%
  GC G-aenial Universal Flo

  Nagy viszkozitású, fényre keményedő, folyékony univerzális komozit

  A GC G-aenial Universal Flo számos intelligens és kényelmes megoldást nyújt, melyek azon néhány folyékony kompozit közé emelik, melyekben a folyékonyság igazi univerzális használhatósággal egyesül. A GC G-aenial Flo az injektálható viszkozitás exluzív kombinációját nyújtja Önnek a könnyű és kényelmes behelyezés érdekében akár mély kavitások esetén is, kimagasló fizikai tuléajdonságokkal kombinálva a biztonságos és tartós helyreállításokárt. A GC G-aenial Universal Flo válasz mindazokra a nehéz esetekre, ahol nem akar kompromisszumokat kötni a tökéletes behelyezés, esztétika és erő között.

  Jellemzők:

  • Kiválló kopásállóság
  • Figyelmesen kiegyensúlyozott viszkozitás: egyenletesen folyó a könnyű behelyezésért, ugyanakkor erősen tixotróp, hogy megtartsa alakját
  • Nagyon magas fényességi szint
  • Önpolírozó anyagnak is tekinthető
  • Speciálisan tervezett fecskenő

  Indikációk:

  • I.,II.,III.,IV.,V. osztályú direkt helyreállítás
  • Sínezés
  • Minimál invazív helyreállítás

   

  3,4g/2ml

 • 9%
  GC Essentia

  GC ESSENTIA - Univerzális kompozit helyreállító anyag

  Egyszerűsített színkoncepciójú kompozitrendszer
   

  Az esztétikus helyreállításról gyakran a bonyolult rétegezési technikákra asszociálunk. Sok éves fejlesztés után, vezető esztétikai fogorvosok tapasztalatai alapján a GC most a helyreállító fogászatban paradigmaváltó, innovatív és merész színkoncepciót mutat be. Az Essentia a kompozit rétegezés tiszta lényegét képviseli. Mostantól mindössze hét fecskendővel minden helyreállításra tökéletes esztétikát nyújtunk Önnek. A hagyományos színrendszerek különböző színárnyalatokra épülnek, amik A, B, C és D néven ismertek. Ugyanakkor tudjuk, hogy a zománcnak és a dentinnek más a karakterisztikája, és mindkettő hozzájárul a fog végső színének érzékeléséhez. Azáltal, hogy elszakadunk a hagyományos monokromatikus színektől és a zománc és a dentin karakterisztikájának reprodukálására fókuszálunk, mindössze két egyszerű réteggel juthatunk egy sokkal természetesebb eredményhez.

   

  Essentia katalógus

   

  2ml fecskendő

Cégünkről

Cégünk közel 30 éve biztosít fogászati termékeket, eszközöket, minőségi szolgaltatásokat Délmagyarország  fogorvosai, fogászati rendelői számára. Temékeink között megtalálhatóak a legújabb és legjobb minőségű fogorvosi felszerelések és anyagok teljes választéka.

Gyógyászati segédeszközöket és rehabilitációs terméket forgalmazó részlegünket 1994-ben nyitottuk meg. Üzletünkben a gyógyászati segédeszközök széles választékát is megtalálhatja.

Célunk, vásárlóink igényeinek teljeskörű és maximális kielégítése, magas színvonalon történő kiszolgálással, pontos tájékoztatással, szakszerű kiszolgálással.

Üzletünkben több éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett dentál higiénikus eladók segítenek a vásárlások során.  Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk kéréseit, kérdéseit, megrendeléseit.

Üdvözlettel: Vető Zsuzsa Denta-V Bt.